Update Reset

Min motivation

Jeg hedder Maja, er 43 år, gift med Henrik og sammen har vi tre dejlige drenge i alderen 2 – 13 år. 

Jeg bor i Karlslunde, hvor jeg også holder til i et professionelt klinikfællesskab i Ræveholmscentret.

Jeg tilbyder sundhedsfaglig behandling og min virksomhed er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Min motivation for at arbejde med avanceret zoneterapi i forhold til angst og symptomer på stress er både personlig og faglig. Personligt stod jeg selv for år tilbage og ledte efter hjælp og jeg ville ønske, at jeg dengang vidste, hvad jeg ved i dag. Det er et stort ønske for mig at kunne hjælpe andre i en lignende situation. Det er vigtigt for mig at kunne tilbyde en kropsbehandling, der kan fremkalde indre ro i hele nervesystemet og dermed give mine klienter mulighed for at oparbejde en ballast i krop og sind - som en ressource kroppen kan trække på når behovet opstår.

Jeg er glad for at kunne tilbyde en individuel behandling, der kan hjælpe personer i alle aldersgrupper med at skabe gode forudsætningerne for at komme videre fra en svær periode i livet.

Det er en behandling med stor faglighed der bygger både på videnskabelig forskning og praksis studier. Den er internationalt anerkendt og udviklet af den verdens anerkendt Lone Sørensen. 

Mine faglige forudsætninger

Mine forudsætninger for at tilbyde denne behandling er en sundhedsfaglig uddannelse og en uddannelse inden for komplementær/alternativ behandling.

Mine uddannelser supplerer hinanden godt og har den fælles tilgang for behandling at alle aspekter i et menneskes liv tages i betragtning og samarbejdet mellem behandler og klient foregår i et ligeværdigt forhold.

Sundhedsfaglig uddannelse: Jeg er uddannet ergoterapeut i 2003 og har autorisation fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Jeg er medlem af ergoterapeutforeningen. 

Komplementær uddannelse: Styrelsen for Patientsikkerheds råd Vedrørende Alternativ Behandling definerer komplementær behandling som:

"Behandling, der supplerer og fuldstændiggør konventionel behandling. Komplementær behandling bruges som et andet ord for alternativ behandling".

Jeg har ved LONE SORENSENSISTEM® - International reflexologi School, i 2018, uddannet mig til ansigtszoneterapeut og via tillægsuddannelse specialiseret mig til den behandling der er særligt velegnet til at behandle psykiske lidelser. Jeg har forudsætninger for og kompetencer til at tilbyde individuelle behandlinger, samt forældrekursus til hjemmebehandling af barn med særligt behov.

Kontaktinformation

Behandling hos Maja Rex


Tlf. 60 59 53 70

behandlinghosmajarex@gmail.com2690 KarlslundeIndhold

Åbningstider

Jeg er i klinikken tirsdag og fredag.


Copyright © 2020 Behandling hos Maja Rex

Design og udvikling Acaao