Update Reset

Pårøendebehandling - med fokus på forældrebehandling

Som forælder yder du altid støtte til dit barn, men når du skal yde støtte til dit barn med særligt behov har dit barn behov for ekstra meget støtte fra dig. Det er derfor særligt vigtigt at du også tilgodeser dine egne behov. Som forælder til barn med angst eller stress er du ofte tynget af bekymringer, og kan have en følelse af ikke at slå til. Du skal i højere grad være barnets hjælper, og sammen med dit barn finde ud af hvordan både du som forælder og dit barn kan ændre adfærd, så det bliver mest gavnlig i forhold til at dit barn kommer af med sin angst og/eller stress. Du skal også støtte og opmuntre dit barn når det gør fremskridt hen imod et liv uden angst og/eller stress.

Det er ikke nem opgave at være forældre i en familie med et barn med særligt behov. Det kræver meget tid og mange ressourcer.  Og ofte er hverken den øvrige familie eller venner klar over hvor meget barnets angst og/eller stress påvirker hverdagen for barnet og nærmeste familie. 

Som forælder kan du selv i perioder opleve symptomer på stress fordi du i hverdagen presses mentalt og følelsesmæssigt. Det medfører en overaktivitet af kroppens kamp-flugt-system der tærer på kroppen, så den ikke får mulighed for at restituere og genopbygge ressourcer. Du har svært ved at genopbygge de ressourcer der er behov for, og det kan derfor være svært at finde overskuddet igen og at kunne rumme det hele.


Nogle af de symptomer du kan have som forælder er:

  • at blive mere opfarende

  • du kan overskue mindre

  • humøret svinger

  • du har hovedpine og-

  • er anspændt i kroppen


Forælder til barn med stress:

Som forælder til barn med stress kan det være svært at skabe en god kontakt til dit barn, fordi han/hun vil forsøge at kæmpe imod dig eller ”flygte” fra dig – uanset hvor gode intentioner du som forælder har.

Forælder til barn med angst:

Som forælder til barn med angst er dit følelsesregister ofte sat på en ufrivillig rutsjebanetur - fra bekymring, afmagt og frustration til stolthed, glæde og lettelse når dit barn lykkes -  og det kræver mange ressourcer at være forælder til et barn med angst. Som forældre til barn med angst bruger du også meget af den tid du har sammen med dit barn til at håndtere angsten.


Behandling med avanceret zoneterapi

En effektiv og gavnlig behandling

Behandling med avanceret zoneterapi er en meget blid og behagelig behandling uden nogen form for skadelige bivirkninger.

Punkter og zoner i ansigtet, på kraniet og fødderne stimuleres, og der opnås en beroligende og afstressende effekt. Behandlingen stimulerer kroppens ro-hvile- system, og du får dermed mulighed for at genskabe balance og normal tilstand i kroppen så du kan genopbygge de nødvendige ressourcer til at støtte og hjælpe dit barn bedst muligt. 

Du vil efter behandlingen opleve at få mere overskud til at støtte dit barn med de udfordringer han/hun oplever.


Behandlingsforløb

Når du benytter behandlingen som forælderbehandling er det som udgangspunkt ikke nødvendigt at forberede dig på et længere forløb. Du kan have stor glæde og gavn af en - tre behandlinger. Det er individuelt hvordan ens krop reagerer på behandlingen, og derfor er det ikke muligt at sige på forhånd hvor mange behandlinger der vil være mest optimalt for dig.

Sammen planlægger vi det bedste antal behandlinger for dig.

Der kommer klienter til behandling i min klinik fra store dele af Sjælland. Her kan nævnes Karlslunde, Greve, Solrød, Køge, Roskilde, Ishøj, Brøndby og Glostrup.

Kontaktinformation

Behandling hos Maja Rex


Tlf. 60 59 53 70

behandlinghosmajarex@gmail.com2690 KarlslundeIndhold

Åbningstider

Jeg er i klinikken tirsdag og fredag.


Copyright © 2020 Behandling hos Maja Rex

Design og udvikling Acaao